More Website Templates © TemplateMonster.com - July 18th 2011!

Polsbandjes

Een van de belangrijkste taken binnen een evenement, is het controleren van de binnenkomende bezoekers. Hebben ze betaald, zijn ze in de juiste categorie ingedeeld, ... Daarvoor maken veel evenementen gebruik van polsbandjes. Ook FestiPrint heeft een heel uitgebreid gamma.

Omschrijving

Polsbandjes blijven de manier bij uitstek om op een overzichtelijke manier uw bezoekers in te delen in groepen, of controle te houden op de toegang. E-Ventz levert een heel gamma aan polsbandjes, binnen ieders budget.

Kleefstrook

De meest eenvoudige manier van sluiten, maar toch voldoende bedacht om het doorgegven van polsbandjes te vermijden. Door de snede in de kleefstrook, is losmaken en terug dichtmaken zo goed als uitgesloten.

Druksluiting

Dankzij het ingenieuze pin/ring systeem, kunnen dit soort bandjes aanvoudig gesloten worden. Daarna kunnen ze niet meer geopend worden, zonder het systeem kapot te maken. Zo bent u er quasi zeker van, dat bandjes niet worden doorgegeven.

Metalensluiting

Definitief gesloten; Dat is het motto van onze metalen sluitringetjes. Eens gesloten, kan dit ringetje niet meer geopend worden. Door onze speciale sluitingstangen, wordt er een extra verzegeling in het midden van de ring geduwd.

Treksluiting

Deze manier van sluiten, combineert de mogelijkheid van een textiel polsbandjes, met een sluitingsmechanisme waarvoor geen extra gereedschap nodig is. Door de haakjes, verwerkt in het ringetje, trekt deze sluiting zich vast van zodra u hem rond je arm doet en terugtrekt.

TYVEK 19mm

De goedkoopste polsbandjes die je je kan inbeelden, maar ze doen hun job. Beschikbaar in 16 verschillende kleuren en oneindigveel opdrukkleuren, zelfs zilver en goud. Word gesloten met een kleefstrook. Door de kartels in deze strook, kunnen de bandjes niet terug geopend worden, zonder dat ze ongeldig worden.

TYVEK 25mm

Een iets bredere versie van bovenstaande bandjes, die het controleren op je evenement iets vergemakkelijkt.

PLASTIC small

Relatief goedkope bandjes, maar met voldoende uitstraling zodat je ze zelfs op een VIP evenement kan gebruiken. Deze bandjes hebben een vergelijkbare vorm zoals vinyl bandjes, maar worden uit 1 laag plastic gesneden.

PLASTIC Hologram

Deze bandjes voegen een psychedelisch effect toe aan hun ontwerp.

PLASTIC Techno

Deze bandjes voegen een glittereffect toe aan hun ontwerp.

VINYL small

Deze bandjes worden sinds jaar en dag gebruikt om je evenement een iets excluiever uitzicht te geven. Deze bandjes worden uit 3 lagen vinyl gesneden (comfort, stevigheid en bedrukbaarheid) en kunnen voorzien worden van elk logo.

VINYL breed

Heb je net iets meer plaats nodig om je boodschap te verkondigen? Dan zijn de extra brede vinyl bandjes de oplossing.

TEXTIEL gesatineerd polyester

Deze robuuste kwaliteitsstof garandeert een perfecte blijvende indruk naar jouw bezoekers, deelnemers of klanten. Deze stof is uiterst stevig, maar voelt zacht en soepel aan rond de pols. Dankzij sublimatietechniek, wordt zelfs het kleinste detail overgebracht op het bandje. Dit bandje kan gesloten worden met een metalen ring, druksluiting of met treksluiting.

Referenties

Coming Soon ...