Over FestiPrint/FestiBand

FestiPrint is ontstaan in 2011 maar heeft daarvoor al een jarenlange ervaring in de evenementensector.

FestiBAND

Polsbandjes, helemaal op jouw maat

FestiBand is het merk waaronder FestiPrint polsbandjes verdeelt. Aangezien dit een compleet op zichzelfstaand portofolio is, hebben we gekozen om dit onder de merknaam FestiBandte doen.

FestiBand gebruikt ook enkel polsbandjes die binnen de Europese Unie geproduceerd worden. Dit heeft als voordeel dat onze levertermijnen relatief kort zijn, maar de kwaliteit ook gegarandeerd wordt.

FestiPRINT

Your Party Supplier

E-Ventz is opgericht in 2011, toen bleek dat er in de eigen streek nood as aan voldoende ondersteuning voor beginnende en ervaren organisatoren, op vlak van drukwerk, know-how en infrastructuur. Dankzij de eigen jarenlange ervaring (in 2014, ondertussen meer dan 15 jaar als organisator en 7 jaar als medewerker op grote evenementen, zoals Rock Werchter, Pukkelpop en Laundry Day), hebben we ook de nodige contacten om te helpen jouw evenementen tot een succes te maken. In 2015 hebben we beslist om de naar E-Ventz niet meer te gebruiken, en verder te gaan onder de naam FestiPRINT.

E-Ventz / FestiPrint focust op 3 pijlers:

Drukwerk:

Drukwerk is en blijft een van de belangrijkste promotiemiddelen die je als organisator kan inzetten. Afhankelijk van de doelgroep, kan je deze acties combineren met het gebruik van Sociale Media, zoals Facebook en Twitter. Dankzij onze jarenlange contacten en de jaarlijkse oplages die wij laten drukken bij onze leveranciers (in binnen- en buitenland), kunnen we jullie de sterkste prijzen voor de beste kwaliteit garanderen. Van een simpele flyer in een kleine oplage, over A0 posters tot gigantische spandoeken om je podium aan te kleden of backstageruimte af te schermen.

Ook voor alle type polsbandjes (tyvek, plastic, vinyl en stof) kan je bij E-Ventz terecht. In tegenstelling tot vele van onze concurrenten, produceren wij enkel in Europa, wat de kwaliteit en leveringskosten te goede komt. Tenslotte leveren we ook allerlei gadgets, die bijdragen aan de algemene belevenis, of promotie, van je evenement.

Evenementenbureau: Eventmanagement, -planning & -crew:

Zelfs staan we al meer dan 15 jaar "in het vak". Gedurende die tijd, hebben we een know-how en netwerk uitgebouwd, die ons in staat stelt om elke taak tot een goed einde te brengen. Dit kan gaan van het begeleiden van een groep medewerkers (catering, veiligheid, stagehands, ...) tot het opstellen van communicatie, evacuatie- en veiligheidsplannen of het dragen van eindverantwoordelijk en regie voor het hele evenement.

Dankzij onze nauwe contacten met verschillende jeugdverenigingen, kunnen wij ook groepen medewerkers leveren, voor de bemanning van jullie inkom, drankstands, catering, ... op jullie evenement.

Verhuur

Dankzij eigen aankopen en ons netwerk, is het mogelijk om uw single-stop-shop te zijn voor heel uw evenement, gaande van kleinschalige fuiven, festivals of bedrijfsevenementen.

Ben u op zoek naar een specifiek product of dienstverlening en vindt u het niet op onze website? Aarzel niet ons te contacteren! Wij bekijken met onze leveranciers en partners of we de gewenste producten kunnen leveren en/of ontwikkelen.